O hostlu Villa Domus

Hostel Villa Domus

Okno v svet, kot mu pravimo, je hostel in študentski dom, ki je zaživel v novi petnadstropni zgradbi zgrajeni leta 2016, na obrobju starega mestnega jedra Kopra.

Nadstandardni študentski dom se v poletnih mesecih spremeni v sodoben in udoben hostel z različnimi tipi namestitev. Vse sobe v Villi Domus imajo lastno kopalnico in priročno kuhinjo. 

V času poletne sezone (julij, avgust in september) Villa Domus nudi 2-, 3- in 4-posteljne sobe. Zahtevnejšim gostom pa je namenjen 4-posteljni apartma na samem vrhu stavbe, kjer lahko uživate v razgledu na Koper z zasebne terase. Apartma je zasnovan s panoramskimi steklenimi stenami, kar daje občutek lebdenja nad starim mestnim jedrom in nudi čudovit razgled vse do morja.

Apartma je na voljo skozi vse leto. Preverite razpoložljivost tukaj.

Vse sobe so dostopne z dvigalom, opremljene s klimo, internetom, dobrim WiFi signalom in sušilcem za lase. V kuhinjski niši se nahaja pomivalno korito, napa, hladilnik in električni štedilnik. Na voljo je tudi osnovna posoda in pribor. Kopalnice so opremljene s tuš kabinami, umivalnikom in wc-jem.

Odlike naše ponudbe so komoditeta in prostornost ter svetle in priročne sobe. Bližina morja in središča mesta Koper pa še dodatno poskrbita za popolnost vaših počitnic na Slovenskem primorju. V času bivanja se lahko kadarkoli obrnete na osebje, ki vam bo veseljem pomagalo pri vsakršnem vprašanju. 

Odlična Lokacija

Le nekaj minut hoje in že smo ob morju. Izbirate lahko med dvema urejenima kopališčema; Koprsko mestno plažo ali kopališčem Žusterna. V naši bližini so trgovine, restavracije in trafika, svoje avtomobile pa lahko parkirate na parkirišču ob hostlu. Za naše goste imamo možnost dnevnega parkiranja za 2 eur na dan. Za vse informacije in rezervacije se obrnite na hostel@villa-domus.si.

Raziskovanje ozkih mestnih ulic nas popelje do starega mestnega jedra Kopra in glavnega mestnega trga, Titov trg. Tu se lahko povzpnemo na zvonik in občudujemo razgled čez celotno mesto in daleč na morje, v ozadju pa nam pogled seže v notranjost Slovenije, ob jasnemu vremenu vse do Triglava. 

Kulinarična ponudba mesta nas spremlja na vsakem koraku. Izbiramo lahko med številnimi lokalnimi ponudniki, ki nas razvajajo z dobrotami različnih kuhinj; od domače Istrske kuhinje, do trendovskih hamburgerjev in visoke kuhinje. Osvežitev v vročih poletnih dneh pa lahko poiščete v pestri izbiri lokalov z dobro zgodbo.